Ενημερώσεις και πακέτα προσφορών

Από την BOUKIS Group

Image  Sprint Booster και δείτε τη διαφορά…

Η Μπούκης Νational Service πρωτοπορεί με την τοποθέτηση πιστοποιημένης (TUV SUD) φίσας sprint booster που μεταβάλλει την απόκριση γκαζιού με 18 διαφορετικά προγράμματα επιτάχυνσης   (9 SPORT & 9 RACE). Για όλα τα μοντέλα.

Ελάτε από κοντα για να το δοκιμάσετε δωρεάν στο αυτοκινητό σας δείτε τη διαφορά άμεσα!!! Το τοποθετούμε και κάνετε τη δοκιμή επι τόπου. Αν δε σας ικανοποιήσει το αφαιρούμε έτσι απλά!

-Χωρίς ΚΑΜΜΙΑ μηχανική ή ηλεκτρονική επέμβαση στον κινητήρα του αυτοκινήτου σας.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ για 3 ΧΡΟΝΙΑ

-Εγκατάσταση και απεγκατάσταση μέσα σε λίγα λεπτά!%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%ba%ce%b7%cf%83-sprint-booster-iv


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ:

-διακόπτης 3 βασικών λειτουργιών (1. εργοστασιακό, 2. sport, 3. race).

-9 προγράμματα σε κάθε λειτουργία (για να πετύχετε την επιτάχυνση-απόκριση του  γκαζιού στο επίπεδο που σας ικανοποιεί).

– κλείδωμα γκαζιού για αντικλεπτική χρήση με πάτημα προσωπικού σας κωδικού.

-λειτουργία safe driving με δυνατότητα περιορισμού  γκαζιού (σε περιπτώσεις που θέλετε να οδηγήσει το αυτοκίνητο σας κάποιο πρόσωπο περιορισμένων οδηγικών ικανοντήτων ενεργοποιείτε μόνοι σας τη λειτουργία με χρήση κωδικού και το αυτοκίνητο ανταποκρίνεται με τη μισή ισχύ).

ΜΠΟΥΚΗΣ SRPINT BOOSTER

Κλέιστε το ραντεβού σας σήμερα και κάντε μια δωρεάν δοκιμή του Sprint Booster Σήμερα στο αυτοκίνητο σας!   (για ραντεβού πατήστε εδώ)

Κερδίστε ακόμη μεγαλύτερη έκπτωση  από   το eshop μας κάνοντας κλικ εδώ!

Επικοινωνήστε ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά με το τμήμα service και ενημερωθέιτε για επιπλέον πληροφορίες. 2102525741, 2102532711, 2102523975, [email protected]

Powered by Image