Ενημερώσεις και πακέτα προσφορών

Από την BOUKIS Group

Image  Πακέτα Service Mercedes-Benz & smart

Στην BOUKIS GROUP ΑΕ δημιουργήσαμε Πακέτα Service & επισκευής στις καλύτερες τιμές για παλαιότερα αλλά και νεότερα μοντέλα και πάντα με την άριστη ποιότική εργασία μας.


Πολλαπλά Οφέλη για εσάς!!!

-Ξέρετε εξ’αρχής την αξία του service του αυτοκινήτου σας.

-Κάνετε κράτηση Πακέτου on-line κι εμείς θα φροντίσουμε τα υπόλοιπα.

-Σας παρέχουμε επιπλέον δωρεάν παροχές της BOUKIS GROUP ΑΕ

-Δυνατότητα pick up & delivery από και προς το χώρο σας δωρεάν (προαπαιτείται  ραντεβού)

-Επιλογή αυτοκινήτου αντικατάστασης δωρεάν (προαπαιτείται ραντεβού)

-Ο Τεχνικός μας σύμβουλος θα καταγράψει τις παρατηρήσεις του αυτοκινήτου σας (εάν  υπάρχουν πλέον της προγραμματισμένης συντήρησης) και θα σας ενημερώσει εγγράφως.


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ SERVICE* Κάνοντας  κλικ εδώ!


Ζητήστε το και….το’χουμε!!!

-Σε περίπτωση που το δικό σας αυτοκίνητο δεν είναι στην On-line λίστα πακέτων μην ανησυχείτε. Πακέτα service, φρένων, δίσκοι, χειμερινά, καλοκαιρινά καθώς και οι επισκευές κλπ υπάρχουν για όλα τα μοντέλα σε συμφέρουσες τιμές που δημιουργήσαμε για εσάς. Ζητήστε προσφορά τώρα εδώ!

-Για τα Επαγγελματικά Mercedes-Benz  προσφέρουμε ειδικά πακέτα συντήρησης και επισκευής στα μέτρα σας με τις καλύτερες τιμές. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα Service της εταιρίας μας.

-Στην BOUKIS GROUP ΑΕ σας δίνουμε επιλογές service & επισκευής συστημάτων ώστε να έχετε ξεκάθαρη εικόνα για τις διαδικασίες, τα ανταλλακτικά αλλά και τις εργασίες που θα γίνουν στο αυτοκίνητο σας.

 

-Επίσης προσφέρουμε επιλεγμένα πακέτα για αντικατάσταση μπαταρίας, υαλοκαθαριστήρων, δίσκοι συμπλέκτη, αμορτισερ, δυναμό, μίζας και πολλές άλλες ειδικές προσφορές για τα περισσότερα μοντέλα αυτοκίνητων Mercedes-Benz & smart
Θέλετε κάτι που δεν βρήκατε αλλού ;    Απλά επικοινωνήστε με το τμήμα Service της εταιρίας μας εδώ!

ΜΠΟΥΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

*Οι προσφορές service αναφέρονται σε συγκεκριμένα μοντέλα και περιλαμβάνουν βασικές εργασίες, γνήσια ανταλλακτικά και ΦΠΑ. Επικοινωνήστε με την εταιρία μας για επιπλέον ενημέρωση των προσφορών που αφορούν το όχημα σας καθώς και για τα πακέτα αντικατάστασης φρένων, δωρεάν ελέγχους κλπ

Τηλ. 210 2525741, 210 2523975
Εάν επιθυμείτε να σας καλέσουμε, παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας ή κλείστε το ραντεβού σας ηλεκτρονικά εδώ!

Powered by Image